273 fotballdrakter barn xxl LuzZic

.

Lampard innrømmet at laget hans er i rulle for øyeblikket da de ble sjette på tabellen – men med to kamper mer enn Villa, Manchester United og Manchester City.Den franske spissen er ugunstig under Lampard, og ser ut til å være tredje valg bak Timo Werner og Tammy Abraham.

Men hans innsats på topp for Chelsea viser også veene mellom Havertz og Werner, hvis mål ikke når Girouds nivå. leeds drakt

Det ser ut som en million mil unna akkurat nå med Chelsea igjen i tempo – men det var litt trøst.

messi drakt

Til tross for at han gikk et mål inn, innrømmet Chelsea for lett kort tid etter andre omgang og kunne ikke komme tilbake i ledelsen.

En fordømmende stat beviser hvorfor Chelsea ikke kan la Giroud forlate i overgangsvinduet, som åpner i løpet av få dager etter hvert som 2021 lokker.

Den franske pressen har tatt Mbappés melding som et nikk til PSG blant de mange nyhetene som knytter ham til Real Madrid. Den franske internasjonale har alltid unngått spørsmål om en mulig kontraktforlengelse med PSG, og så langt hadde han ikke gjort det en så eksplisitt erkjennelse av kjærlighet til den parisiske klubben.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *