953 ac milan tröja AnyaPr

.

Efter att ha vunnit Serie A: s bästa försvarspris för säsongen 2018-19 har Koulibalys lager inte rasat och med ett antal lag som vill stärka sitt försvar för 2020-21, göra egna fotbollströjor befinner han sig i toppen av många ledares listor.

manchester united tröja

Förutom att vara bland målen för värdarna, tog David Silva sin assist -tal i dubbla siffror när han ställde upp Jesus och Sterling för deras strejker mot skatorna. barcelona tröja

Tidigare i månaden drabbades Tottenhams mittfältare Dele Alli av mindre skador när han rånades vid knivpunkten i sitt hem i norra London. Hans lagkamrat Jan Vertonghen drabbades av en liknande attack i sitt hem i närheten bara två månader tidigare.

messi tröja

City ville ha en straff när De Bruyne 39: e minuts kryss träffade Joe Gomez ‘arm när mittbacken försökte dra bort den, fotbollströjor barn med eget tryck ungefär som Leicester City-straffet mot Wolves men på ett mycket stort avstånd. psg tröja

Mittfältaren måste slutföra en avstängning i två matcher efter att ha avfärdats mot Chelsea på Stamford Bridge.

fotbollströjor

Fler förändringar för Liverpool då Roberto Firmino och Georginio Wijnaldum ersätts av Naby Keita och Divock Origi.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *