939 fodboldtrøjer til salg BlairZ

.

Når aftalen er indgået, forventes det, at den belejrede chef Steve Bruce vil blive fritaget fra sine pligter efter måneders kritik fra terrassen, mens der vil blive lagt nye investeringer på banen for nye spillere og for at forny klubbens infrastruktur.

Finland VM 2022 Landsholdstrøje
Østrig VM 2022 Landsholdstrøje

Han har genetableret sig selv som en af ​​Europas topmanagere efter en turbulent periode med Arsenal, hvor han opnåede en femteplads i Premier League i slutningen af ​​sin eneste hele sæson i dugout. set, om Newcastle vil være i stand til at skubbe en aftale for Emery over stregen inden weekendens opgør mod Brighton, da de ser ud til at kickstarte deres overlevelsesbud med alle tre point på Amex Stadium. Tyneside-klubben mangler endnu at vinde en enkelt kamp i ligaen i denne sæson og har kun taget et point fra to kampe under vejledning af den midlertidige boss Graeme Jones. I mellemtiden foreslog den tidligere engelske angriber Chris Sutton for nylig, at Emery kunne blive fristet af et langsigtet projekt i Newcastle, som forventes at blive kraftigt bakket op af deres nye ejere i fremtidige transfervinduer.Rapporter hævdede, at Emery ville blive Newcastles første manager i deres overtagelsesæra, hvor Steve Bruce havde forladt jobbet for to uger siden.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *